Політика конфіденційності. Правила сайту

Цей HTML документ визначає політику конфіденційності та умови користування сайтом shop.cherevan.art

  1. Відвідувач не повинен впливати і втручатися в роботу даного сайту або отримувати доступ до інформації, опублікованої на даному сайті, інакше, ніж через стандартний інтерфейс.
  2. Відвідувач, використовуючи даний сайт, повинен дотримуватися норм чинного законодавства України, а також умови користування сайтом. Якщо адміністрація сайту виявить порушення відвідувачем при використанні сайту або законодавства, або умов користування сайтом, вона може призупинити або повністю закрити відвідувачеві доступ до сайту.
  3. Збір та використання персональних даних:
    1. Персональні дані - це відомості чи сукупність відомостей про фізичну особу, яка ідентифікована або може бути ідентифікована.
    2. Відвідувачу на сайті shop.cherevan.art може бути запропоновано ввести персональні дані, зокрема ім'я, прізвище, адресу електронної пошти, номер телефону, дату народження, стать, а також зареєструватися на сайті за допомогою соціальних мереж, наприклад таких як Twitter, Facebook , Instagram, Google+. shop.cherevan.art може звертатися до відвідувача сайту з проханням про надання інших даних.
    3. При реєстрації на сайті shop.cherevan.art відвідувач дає згоду адміністрації shop.cherevan.art на обробку своїх персональних і реєстраційних даних. Якщо відвідувач приймає рішення надати свої персональні дані, він тим самим, дає згоду на передачу та зберігання цих даних.
    4. shop.cherevan.art залишає за собою право збирати дані про відвідування сайту або з'єднання, які проходять через сайт. Дані відомості можуть містити інформацію про під'єднання до Інтернету, трафік та тривалость роботи користувача в мережі Інтернет.
    5. Персональні дані відвідувачів використовуються для полегшення користування сайтом відвідувачів, обліку їх інтересів і переваг, а також для аналізу поведінки користувачів, в тому числі і в роботі з контрагентами в сфері реклами. Персональні дані використовуються відповідно до Законів України "Про захист персональних даних", "Про інформацію", "Про рекламу", "Про телекомунікації", "Про підприємництво", "Про захист інформації в інформаційно-телекомунікаційних системах", НД ТЗІ 2.5-010-03 Вимоги до захисту інформації WEB-сторінки від несанкціонованого доступу.
    6. Персональні дані можуть бути видалені (замінені на випадкові) за запитом користувача.
    7. Сервер сайту shop.cherevan.art тимчасово реєструє доменне ім'я або IP - адреса комп'ютера відвідувача, а також дату доступу, файли (ім'я файлу і URL), код відповіді HTTP і веб-сайт, з якого відвідувач потрапив на сайт, кількість байт, переданих в під час сесії.
    8. При роботі сайту shop.cherevan.art використовуються файли cookie. З їх допомогою можлива ідентифікація браузера відвідувача. У цих файлах можливе збереження налаштувань користувачів та інших відомостей. Відвідувач може налаштувати браузер таким чином, щоб відхиляти всі файли cookie або сповіщати про їх відправку. Файли cookie використовуються, щоб зробити сайт shop.cherevan.art безпечним, захищеним і зручним. Файли cookie забезпечують підтримку функцій безпеки і їх запуск, а також дозволяють відстежувати порушення політики конфіденційності та умов відвідувачами. Файли cookie допомагають оцінити кількість і частоту запитів, а також виявляти і блокувати тих відвідувачів або пристрої, які намагаються виконати пакетні завантаження інформації з веб-сайту.
    9. За допомогою системи Google Analytics shop.cherevan.art збирає статистику про відвідування сайту, таку як інформація про відвідувані сторінки, кількість переглядів сторінок, інформацію, яка була завантажена, країни походження відвідувачів, а також інформацію про спосіб заходу на сайт агентства і т.д. Жодне з цих дій не пов'язане з відвідувачем особисто і вимірюється тільки в сукупності.
    10. shop.cherevan.art вживає відповідні заходи безпеки по збору, зберіганню і обробці зібраних даних для захисту їх від несанкціонованого доступу, зміни, розкриття чи знищення Вашої особистої інформації.
    11. shop.cherevan.art не продає, не обмінює і не здає в оренду особисту інформацію користувачів. shop.cherevan.art може надавати загальні агреговані демографічні дані, не пов'язані з особистою інформацією, нашим партнерами і рекламодавцям для цілей, описаних вище. shop.cherevan.art може використовувати сторонніх постачальників послуг, для допомоги в управлінні бізнесом і сайтом або керувати діяльністю від імені магазину, наприклад для проведення розсилки, статистичних досліджень. shop.cherevan.art може ділитися цією інформацією з такими третіми особами для обмежених цілей.
  4. shop.cherevan.art має право надати будь-яку особисту інформацію відвідувачів сайту на вимогу правоохоронних органів, за рішенням / з постановою суду або в рамках інших законних процедур, або на іншу вимогу згідно з чинним законодавством України.
  5. shop.cherevan.art не несе відповідальності за упущену вигоду або втрачений прибуток, недоотриманий дохід, втрату даних або будь-які інші збитки відвідувачів сайту, якщо такі виникли при користуванні сайтом.
  6. Всі права на зміст сайту належать художнику Черевань Тетяні Олександрівні або використовуються за погодженням із правовласниками. Даний сайт в цілому, і окремі його елементи, охороняються Законом України "Про авторське право і суміжні права", міжнародними правовими актами та іншими актами чинного законодавства України.
  7. Відвідувачі сайту не мають поширювати, змінювати, передавати, будь-яким чином використовувати інформацію сайту shop.cherevan.art для будь-якої публічної або комерційної мети без письмового дозволу. Відвідувачі повинні дотримуватися всіх авторських прав та інших приписів про власність на завантажені і / або копійовані матеріали. Використовувана інформація повинна містити активне гіперпосилання на сайт shop.cherevan.art.
  8. Копіювання інформації з сайту shop.cherevan.art може бути здійснено в некомерційних цілях для розміщення на сторінках користувача, в блогах, соціальних мережах.
  9. Відвідувачі сайту беруть на себе відповідальність за всі ризики, які виникають при використанні сайту shop.cherevan.art. У межах, які максимально дозволяє закон, shop.cherevan.art, ні будь-яка інша сторона, залучена в створенні, виробництві або обслуговування сайту shop.cherevan.art, не несе відповідальності за прямі, непрямі або випадкові збитки, які коли-небудь заподіювалися, і які були викликані тим, що відвідувач мав доступ до сайту shop.cherevan.art, користувався ним або сподівався на нього, навіть якщо shop.cherevan.art попереджало відвідувача про можливість таких збитків і втрат.
  10. При роботі з сайтом shop.cherevan.art відвідувачеві не надаються права на інтелектуальну власність ні на сайт, ні на його утримання або на використання будь-яких елементів брендингу або логотипів сайту.
  11. shop.cherevan.art залишають за собою право переглянути цю політику конфіденційності та умови користування в будь-який час.
  12. Якщо Ви відвідали цей сайт, Ви автоматично погоджуєтесь з цією політикою конфіденційності та умовами використання ресурсу. Якщо Ви не згодні з даною політикою конфіденційності та умовами конфіденційності, Ви повинні залишити сайт.